Andra släkter

Jag började släktforska 1990. Då utgick jag från min fars antavla på fem generationer som han fått av sin bror. Sedan fortsatte jag med min mammas släkt. När man fastnat på en sida av släkten har man fortsatt med en annan sida. På min mammas sida hittade jag adel rätt långt till baka i tiden och det var ju roligt så då började jag släktforska framåt på en man som hette Jöran och var bonde i Sveby i Silleruds socken i Värmland på slutet av 1470 talet. Där har jag nu på 16 generationer ungefär 7100 ättlingar. Den forskningen är väl mest på kul. Kommer säkert aldrig bli klar.

Men eftersom jag är nyfiken så har jag ju släktforskat på andra. Bland annat mina barns farfars anor. Där är alla från Södermanland tills man kommer ner på 1600-talet då det Blir en anfader Bonnevier från Belgien.

En forskning rör släkten Malmsten från Närke och Södermanland. sedan har jag släktforskat åt några på mitt arbete vilket resulterat i några släkter bland annat från Norrland och Bergslagen. Kommer att presentera dessa utredningar på den här sidan allt eftersom.